I år ændrer vi Pinseløbet radikalt. Løbet finder sted mandag den 21. maj 2018 – 2. pinsedag, men det er så også det eneste, der er, som det plejer. Rutens længde halveres til 14,4 km. Rytterne starter ved HGF fodbold og kører ud på en ny rundstrækning, der fører dem mod Vitten til Skjød og videre over Pøtten, der skal forceres mange flere gange end tidligere. Mål bliver ved den røde lade ved Frijsenborg.  

 

Sikkerhed er den vigtigste opgave på dagen, og vi har brug for din hjælp til at lave Danmarks sikreste og bedste cykelløb!

 

Frise

 

Hammel Cykle Klub har tradition, og er kendt for, at lave det bedste cykelløb i Danmark. Til det har vi brug for din hjælp. Vi skal bruge hjælp til flagposter og parkering, grill og salg af pølser, opsætning af målområde, hegn og telt samt oprydning m.m. De fleste hjælpere skal vi bruge på selve dagen, og alle hjælpere får mad og forplejning. På løbsdagen skal du forvente, at skulle stå til disposition fra 07.30 – 15.30; typisk er man i gang i 3 – 5 timer. 
 
Se ruten her samt ensretningen  af ruten.
 
Du kan melde dig som hjælper ved at bruge nedenstående formular, senest søndag den 13. maj 2018 og meget gerne langt tidligere, så vi kan planlægge bedre. Spørg gerne om familiemedlemmer, venner eller din nabo vil hjælpe. Dine oplysninger behandles med fortrolighed.
 
Sæt flueben i boksene i formularen ved de opgaver, du kan hjælpe med. Ønsker du at hjælpe med flere opgaver, så sæt flere markeringer, det giver frihed til at sætte holdet, hvor behovet er størst.
 
 
Hvis du har spørgsmål til opgaverne eller andre ting, er du velkommen til at kontakte Jesper Dannerfjord - tlf. 4062 6890.
 
Vi håber på at se dig.
 
Med stor sportslig hilsen og på forhånd tak.
 
Jesper Dannerfjord
Formand
Hammel Cykle Klub
 
 
 

Sponsor

Boyum-IT-logo
tn Bbyens vvs
nytsyn-logo
GoForm-logo
Fricykler-logo
tikioeb 
barndt1
Marcello
Skantag_logo
Lindberg
tn FrodeLaursen
Primaer logo positiv 
tn Byens Massør
FavrskovPosten 
fair cykling

Hammel Cykle Klub