Frise hjemmeside2

 

Cykelløb i Hadsten, en stolt tradition på to hjul
Cykelløbet i Hadsten er et high-end professionelt invitations gadecykelløb. Det afvikles hvert år i juli eller august måned. På startlisten findes den samlede danske elite flankeret af internationale stjerner fra den aktuelle verdensscene. I 2019 afvikles løbet torsdag den 15. august.

 

Løbet afvikles på en totalt afspærret rute i den sydlige ende af Hadsten by med Søndergadebakken som den helt store udfordring. Ruten er 1.400 meter og rytterne dyster over én time og fem omgange. Læs mere om ruten og afspærring her.


Tilskuere fra hele landet

Hvert år besøges cykelløbet af flere tusinde tilskuere som kommer til Hadsten fra hele landet. Den samlede danske sportspresse er traditionen tro også til stede og ofte sendes der live rapportager fra løbet.


Cykelløbet er en professionel event der tilrettelægges og afvikles af Hammel Cykle Klub med konsulentbistand fra Tikiøb Event. Jesper Tikiøb har stået bag løbet siden starten i 1993. Der udbydes forskellige kommercielle produkter i kølvandet på det populære race.


Motionsløb og fanzone en succes

De sidste par år har der ligeledes været afviklet et motionscykelløb med 100 startende ryttere. Dette løb afvikles forud for elitefeltet. Fanzonen på toppen af Søndergade er det populære mødested for de cykelfaglige tilskuere. Her kommer man helt tæt på løbets profiler og umiddelbart efter sejrsceremonien giver løbets vinder eksklusivt interview i fanzonen.

 

LÆS OM FANZONE - BILLETSALG

 

Direkte lænke til billetsalg her


Program for løbsdagen

Vi har masser af gode oplevelser på programmet til det cykelglade sommer Danmark. Se programmet her.


Stjernedrys

Løbet er kendt landsdækkende for at være det eneste cykelløb i Danmark der gennem tiden har været i stand til at præsentere de helt store internatioale profiler. I 2015 var aktuelle Tour de France vinder Chris Froome til start. I 2003 gæstede ikoniske Lance Armstrong løbet, ligeledes som Tour de France vinder.

 

Tilmelding til løbet

Motion

A og B klassen

 

Presse - akkreditering - læs her

Deadline den 14. august inden 12.00 - dagen før løbet.

 

Besøg vores FB-side for live opdateringer og stil eventuelle spørgsmål du måtte have

 

Tidligere vindere 

 

 

Sponsor

Boyum-IT-logo
tn Bbyens vvs
nytsyn-logo
GoForm-logo
Fricykler-logo
tikioeb 
barndt1
Marcello
Skantag_logo
Lindberg
tn FrodeLaursen
Primaer logo positiv 
tn Byens Massør
FavrskovPosten 
fair cykling

Hammel Cykle Klub