Cykleskole 2018

 

 

Hammel Cykle Klub afholder igen i år cykleskole for kommende cyklister med fokus på landevejscykling

Cykleskolen er for både mænd og kvinder i alle aldre, som gerne vil lære at køre i større cykelgrupper, ligge på hjul, forstå og anvende de rigtige tegn og kommandoer m.m.

Cykleskolen vil bestå af en klubtræning om ugen, torsdag, hvor klassen udover at cykle, også skal lære forskellige ting omkring reparationer og vedligehold af cyklen, herunder hvordan man skifter en cykelslange og plejer sin cykel.

Cykleskolen vil også hjælpe dig med at opnå en bedre kondition, i takt med at undervisningen skrider frem. Første skoledag vil vi starte ud med en rolig og kort tur på cirka 20 km.

 

 

 

Opstart

Skolen starter d. 5. april kl. 18:00 og vi mødes ved Hammel CK’s klubhus, stadionvej 5, Hammel.

Kom gerne 15 minutter før, så vi er sikre på at vi får alle med.

 

 

Informations aften

D. 22. marts kl. 19:00 afholder vi informationsaften omkring cykleskolen i Hammel CK’s klubhus. Her vil vi fortælle dig om hvad du kan forvente at få ud af cykleskolen. Ligeledes vil du kunne møde vores dygtige trænere, som vil stå for undervisningen.

Vi serverer lidt kage og kaffe, og der vil være rig mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål omkring cykleskolen.

Informationsaftenen er helt uforpligtende, så mød endelig op.

 

 

Udstyr

For at kunne være med på holdet, skal du blot have en funktionel cykel (gerne en racercykel) og en intakt cykelhjelm, da vi går op i sikkerhed og gerne vil undgå ulykker.

Man kan med fordel medbringe en ekstra cykelslange til hver tur. Hvis du er i tvivl om hvilken slange du skal bruge, vil vi varmt anbefale dig at smutte forbi Fri Cykler Hammel, hvor Jacob hellere end gerne vil hjælpe dig, med at få den rigtige slange med på tur.

 

Pris

Prisen for at deltage i cykleskolen er 750 kr.

Dette beløb dækker 1 års kontingent i Hammel Cykle Klub samt en Klub cykel trøje. Når man er Medlem er Hammel Cykle Klub har man lov til at cykle med på alle klubbens forskellige hold, både på landevej og MTB.

 

 

Skoleskema

22/3    Informationsmøde for kommende cykelskoleelever

5/4                Opstart. Vi mødes ved klubhuset og cykler en stille og rolig tur for at lærer hinanden at kende.

12/4.            På alle træningsturene vil vi prøve at få flere elementer af holdkørsel såsom paradekørsel, rulleskift, linjekørsel, signaler, kommandoer og tegn ind i træningen, så det med tiden bliver rutine for den enkelte.

19/4             En kort tur på ca. 1 time, hvorefter vi mødes i klubhuset, hvor vi kikker lidt på vedligehold af cyklen. Vi skal selvfølgelig og lige prøve at skifte en slange, så den enkelte er forberedt til en punktering på landevejen.

 26/4   Træning i diverse discipliner

 3/5      Træning i diverse discipliner

 10/5             Kristi Himmelfartsdag holder vi trænings fri, men er der nogle der har lyst til at cykler kan dette aftales.

 17/5   Træning i diverse discipliner

 24/5   Træning i diverse discipliner

 26/5             Afslutningstur til Mols. Vi kører i bil til Kalø Slotsruin og cykler en tur på det naturskønne Mols, mere information følger. Klubben sørger for sandwich og drikkevare.

 

Yderligere spørgsmål kan rettes til Niels Malling, tlf. 22787728

 

Vh Cykelskoleinstruktørerne        

Sponsor

Boyum-IT-logo
tn Bbyens vvs
nytsyn-logo
GoForm-logo
Fricykler-logo
tikioeb 
barndt1
Marcello
Skantag_logo
Lindberg
tn FrodeLaursen
Primaer logo positiv 
tn Byens Massør
FavrskovPosten 
fair cykling

Hammel Cykle Klub